Suradnja GAM-interijera i Klimaopreme za sajam Medica u Düsseldorfu

20.11.2015. Kategorija: GAM

Na međunarodnom sajmu Medica koji se održao između 16. i 19.11. u Düsseldorfu svoj je program proizvoda za čiste sobe i operacijske sale izložila tvrtka Klimaoprema d.d. Za izložbenu instalaciju iskoristili su Gerflorove podne obloge Taralay Premium, koje se zbog svojih tehničkih karakteristika, između ostaloga, često primjenjuju i u zdravstvu i farmaceutskoj industriji.

Podne obloge za čiste sobe i operacijske sale

Više o podnim oblogama koje preporučujemo za čiste sobe, operacijske sale i prostore sa sličnim zahtjevima možete saznati na sljedećim linkovima:

  • Mipolam Biocontrol – podna obloga specifično namijenjena za uporabu u čistim sobama, odgovara zahtjevima standarda ISO4 i GMP-Class-A;
  • Mipolam EL5 i Mipolam EL7 – elektroprovodljive podne obloge – za prostore u kojima je ključno da osjetljiva elektronička oprema funkcionira bez pogreške (engl. mission critical environments);
  • Taralay Premium i proizvodi iz serije Mipolam – za prostore u kojima su važni higijena, jednostavno održavanje i otpornost na kemikalije i habanje.

O sajmu Medica

Sajam Medica najveći je i najpoznatiji sajam medicinske industrije u svijetu. Održava se jednom godišnje već više od 40 godina u Düsseldorfu u Njemačkoj. Sajam je ove godine posjetilo više od 130.000 posjetitelja iz čitavog svijeta, a izlagalo je gotovo 5.000 izlagača.